TERMENI si CONDITII

TERMENI si CONDITI

Va rugam sa cititi cu atentie TERMENII si CONDITIILE prin care, daca va inregistrati pe acest site, suteti deja de acord cu ele si noi nu ne asumam nicio raspundere pentru eventauele plangeri.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de yougen.ro este necesara obtinerea unui nume utilizator si a unei parole. Aveti obligatia de a furniza in formularul de inscriere cateva date personale, care trebuie sa fie actuale, exacte si complete. In cazul furnizarii de informatii false, incomplete sau inexacte ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si de a refuza orice incercare curenta sau viitoare de folosire a site-ului. Orice prejudiciu moral care atenteaza la imaginea site-ului, limbajul total abuziv si contrar bunului simt atrage de asemenea dupa sine suspendarea sau desfiintarea contului dumneavoastra.
Toate informatiile care va pot identifica (nume, adresa, adresa de email etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga. yougen.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu, fara insa a oferi informatii personale de identificare.
La inscriere va asumati raspunderea asupra declararii varstei dumneavoastra, pentru utilizarea serviciilor yougen.ro fiind necesar sa aveti peste 14 ani. Cu toate acestea, nu putem avea garantia ca fiecare membru se incadreaza in limita de varsta. Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de catre persoane minore care au incalcat aceste conditii.

RETINE! Niciodata un administrator yougen.ro nu iti va cere informatii despre contul tau sau parola.
NU da parola NIMANUI!
 

Devenind membru, esti de acord ca:

– esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.
– iti asumi raspunderea ca nu iti creezi mai multe conturi identice (daca din greseala ai facut asta, trimite mail la admin[@]yougen.ro), altfel in maxim 48 de ore toate conturile iti vor fi sterse.
– nu ai voie sa introduci nume obscene sau care pot creea confuzii (ex: administrator, moderator, etc), ne rezervam dreptul sa va stergem contul.
– nu vei introduce pe site si nu vei transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, reclame sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
– vei utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul.
– nu vei include in profilul tau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre ALTE persoane.
– nu vei introduce pe site fotografii obscene, fotografii cu copii, informatii confidentiale, care contin reclame sau care au copyright. Administratorii isi rezerva dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste conditii.
– nu vei folosi site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri
– nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.
– nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.
– nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.
– nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului.
– nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.
– esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori. Echipa de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.

 

yougen.ro isi rezerva urmatoarele drepturi:

– de a face frecvent imbunatatiri si revizuiri asupra site-ului. In acest timp, site-ul nu este functional sau functioneaza partial. Vizitatorii vor fi anuntati numai daca perioada de service este mai mare de 24h.
– de a refuza pozele utilizatorilor daca acestea nu fac dovada realitatii lor. Refuzarea repetata a acelorasi poze atrage dupa sine suspendarea/stergerea contului.
– de a face modificari asupra profilelor la cerere.
– de a trimite mesaje publicitare, comerciale utilizatorilor pe e-mail sau in casuta postala din site.
– de a trimite notificari membrilor site-ului.
– de a nu se face responsabil de setarile browserelor care nu permit logarea pe site.
– de anulare a facilitatilor oferite la inscriere, in cazul in care utilizarea serviciilor oferite de site nu este conforma cu acest regulament.
– de anulare pe perioada nedeterminata a accesului pe site sau alte sectiuni a utilizatorilor care folosesc un limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja pe alti utilizatori ai site-ului .

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site, contacteaza echipa de Asistenta Clienti la adresa de e-mail admin[@]yougen.ro

Respectarea Termenilor si Conditiilor de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acestora este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site. In formularul de inscriere, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit Termenii si Conditiile si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.

Va Mulțumim!

întrebări sau nelămuriri

Pentru orice întrebare, nelamurire sau sugestie, nu ezitați sa ne contactati

Contact
Newsletter

Fi mereu la curent cu ce se intimpla pe yougen

Autentifica-te in contul tau Creeaza cont nou

×
Creeaza cont Ai deja un cont?

 
×
Ai uitat datele de autentificare?
×

Go up